XALQARO VA MILLIY HUQUQNING O’ZARO ALOQADORLIGI VA HALQARO HUQUQDA HUDUD (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xalqaro huquq normalariga asosalangan  tushincha berilgan . Davlatlarni   hududiy hamda chegaraviy munosabatlari haqida ma’lumotlariga ega bo’lishingiz mumkin.