JINOYATDA ISHTIROKCHILIK TUSHUNCHASI TURLARI VA SHAKLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu keltirilgan maqolada asosan ishtirokchilik nima ekanligi, uning tarkibini tashkil etuvchi bo’g’inlari haqida ham batafsil ma’lumotlar keltirilgan.Bundan tashqari har bir harakat qay tartibda bo’lishi ham yoritilgan. Ishtirokchilikning qanday shakllarga bo’linishi, vazifalar hamda ularga nisbatan qonuniy ravishda qo’llaniladigan javobgarlik asoslari ham keltirib o’tilgan hisoblanadi.