DIQQAT VA UNING TURLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada diqqat tushunchasi, uning inson psixologiyasidagi ahamiyati va turlari yoritilgan. Diqqatning fiziologik asoslari, uni shakllantirish va rivojlantirish usullari hamda uning turli shakllari o‘rtasidagi farqlar izohlangan.