ELEKTR MASHINALARINI O‘RGANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada elektr mashinalarining nazariyasi va amaliyotini o'rganishmasalalari ko'rib chiqiladi. Elektr mashinalar, ularning quvvat va ishlash qobiliyati,shuningdek, turli sohalarda qo'llanilishi haqida barcha muhim jihatlari tavsiflanadi.Ushbu tadqiqot yordamida elektr mashinalarini yanada samarali ishlatish va yangitexnologiyalarni joriy etish bo'yicha tavsiyalar beriladi.