INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ORQALI "QO'RIQLASH BO'LINMALARINING QO'MONDONLIK FAOLIYATI" YO'NALISHIDAGI HARBIY KURSANTLARDA LINGVISTIK KOMPETENTLIKNI OSHIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada "qo'riqlash bo'linmalarining qo'mondonlik faoliyati" yo'nalishidagi harbiy kursantlarda lingvistik kompetentlikni innovatsion pedagogik texnologiyalar yordamida oshirish masalalari tahlil qilingan. Lingvistik kompetentlik nafaqat akademik bilim, balki muloqot, yetakchilik va harbiy axborot uzatilishida zaruriy omillardan biri hisoblanadi. Maqolada innovatsion texnologiyalarni o‘rganish, interaktiv usullar va pedagogik yondashuvlar asosida kursantlarning lingvistik kompetentliklarini qanday yaxshilash mumkinligi muhokama qilingan.