INTERNETDAN SAMARALI FOYDALANISH – DAVR TALABI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada Internetning zamonaviy hayotdagi o‘rni, uning imkoniyatlari va zararli tomonlari haqida fikr yuritiladi. Internetdan samarali foydalanish ko‘nikmalarini rivojlantirish zarurati va bu borada olib borilishi lozim bo‘lgan chora-tadbirlar tahlil qilinadi. Internet madaniyatini shakllantirish va undan oqilona foydalanish bugungi davrning muhim talabi ekanligi asoslab beriladi.