KONSTITUTSIYA – TINCHLIGIMIZ, ERKINLIGIMIZ VA FAROVON HAYOTIMIZ HIMOYACHISI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada konstitutsiyamizning davlatimizda tutgan o`rni, uning ahamiyati, uning tinchlik, erkinlik va farovonlikni ta’minlashdagi roli yoritilgan. Konstitutsiyaning inson huquqlarini himoya qilish, adolatni ta’minlash va fuqarolik jamiyatini mustahkamlashdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu maqolada Konstitutsiyaga rioya qilishning davlat va jamiyat rivojlanishidagi o`rni va unga hurmat ko`rsatishning zarurligi haqida so`z yuritiladi.