MUSTAQILLIK VA DIN (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Mazkur  maqolada Diniy bag’rikenglik va vijdon erkinligi , Diniy tashkilotlar faoliyatidagi muhim o’zgarishlar  diniy qadriyatlarning tiklanishi , batafsil yoritib berilgan .