NOGIRONLIGI BO`LGAN SHAXSLARNING IJTIMOIY HIMOYASI VA IJTIMOIY TA`MINOTI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogironligi bo`lgan shaxslarning ijtimoiy holati, nogironlik atamasining ta`riflari, nogironligi bo`lgan shaxslarga qanday moddiy ta`minlanishlari, O`zbekistondagi nogironligi bo`lgan shaxslarga moddiy ta`minlanishi va boshqa mamlakatlarda nogironlik taminoti keltirib o`tilgan. Nogironligi bo`lgan shaxslarni har tomonlama qo`llab-quvvatlash haqida gap brogan.