DEVIANT XULQ-ATVORGA EGA BOLALARNING IJTIMOIY YORDAM KO`RSATISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada deviant xulq-atvorga ega bolalarning ijtimoiy yordam ko`rsatish haqida o`zbekistonda  va boshqa mamlakatlarda tadqiqotlardan misollar keltirilgan, bolalarning deviant xulq-atvorlilar haqida turli xil huquqshunos olimlarning bu boradagi turlicha qarashlari, voyaga yetmaganlar tomonidan ahloqsizlik xatti-harakatlarini sodir qilishga oilani roli muhimligi haqida soʻz yuritiladi