DIELEKTRIKLAR STRUKTURA XOSSALARINI TADQIQ QILISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada Dielektrik materiallarning yuqori xossalari, ayniqsa, yuqori o‘tkazuvchanlikka ega bo‘lganlar, ilg‘or texnologiyalar va yangi energiya saqlash tizimlarida muhim ahamiyatga ega. Shu boisdan, dielektriklarning struktura xossalari, ularning qo‘llanilishi va o‘zgarishi — ilmiy tadqiqotlar va texnologik rivojlanishning muhim yo‘nalishlaridan biridir.