UCHUVCHISIZ UCHISH APPARATLARI, ULARNING XUSUSIYATLARI VA YONG’IN SODIR BO’LGANDA QO‘LLANILISHINING ISTIQBOLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada uchuvchisiz uchish apparatlari haqida umumiy tushunchalar, ulardan foydalanish xususiyatlari yoritilgan.