MARKETINGDA ZAMONAVIY TUSHUNCHALAR TASNIFI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy marketing tushunchalari va ularning mazmuni haqida to`xtalib o`tamiz. Bugungi kunda texnologiyalarni va biznesni rivojlanishi bilan marketing ham jadallik bilan o`sib bormoqda. Maqolada xozirda tez-tez eshitib kelayotgan aspectlar haqida yoritilgan. Shuningdek, raqamli marketing bilan bog`liq ko`plab tushunchalar keltirilgan.