INTERNETDAN TO’G’RI FOYDALANISHNI O’RGATUVCHI MA’LUMOTNOMA ISHLAB CHIQISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu ma’lumotnoma internetdan to‘g‘ri va xavfsiz foydalanishni o‘rgatish maqsadida ishlab chiqilgan. Unda internet odob-axloqi,shaxsiy ma’lumotlarni himoyalash, zararli kontentdan himoyalanish, ijtimoiy tarmoqlarda xavfsizlik, va soxta axborotlarni aniqlash usullari batafsil yoritilgan. Ushbu qo‘llanma foydalanuvchilarning raqamli savodxonligini oshirish va internet muhitida mas’uliyatli xatti-harakatlarni targ‘ib qilishga xizmat qiladi