QISHLOQ XO‘JALIGIDA FOYDALANAYOTGAN AXBOROT TIZIMLARI VA ULARNING IMKONIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi sohasida foydalanilayotgan axborot tizimlari va ularning iqtisodiy hamda texnologik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Axborot texnologiyalarining agrosoha samaradorligini oshirishdagi roli va istiqbollari muhokama etilgan