O‘QUVCHILARNING IJODIY-TANQIDIY FIKRLASH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH USULLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada ta`lim jarayonida bo`lajak o`qituvchilar o`quvchilarning ijodiy-tanqidiy fikrlash ko``nikmalarini shakllantirish usullari vametodlari haqida ma`lumotlar keltirilgan