XALQARO HUQUQDA IQTISODIY HUQUQ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada xalqaro iqtisodiy huquq tushunchasi, xalqaro iqtisodiy munosabatlar sohasida ish olib boruvchi xalqaro tashkilotlar,hamkorliklar, rejimlar va O’zbekistonning Respublikasi tashqi iqtisodiy faoliyatining asosiy yo‘nalishlariga oid malumotlar keltirigan