HUJAYRA NAVI VA UNING ORGANIZMDAGI ROLI: TIBBIYOT VA REGENERATIV TIBBIYOTDAGI YUTUQLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Hujayra navi va uning organizmdagi roli zamonaviy biologiya va tibbiyotning asosiy tadqiqot sohalaridan biridir. Hujayralar organizmni tashkil etuvchi eng kichik tuzilmalardan bo‘lib, ularning turli xil turlari va xususiyatlari organizmning to‘liq funksional holatini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega. Hujayralarning turli navlari, masalan, ildiz hujayralari, gematopoetik hujayralar va somatik hujayralar regeneratsiya va yangi to‘qimalarni yaratishda katta rol o‘ynaydi.