THE ROLE OF MULTIMEDIA TECHNOLOGIES IN TEACHING FOREIGN LANGUAGES (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta’lim olish jarayonida yangilik deb qaralayotgan usullardan biri - multimedia dasturlarining til о'qitishdagi ahamiyati xususida soz bormoqda. Shuningdek, unda bu texnologiyalaming bir qator afzalliklari yoritib berilgan.Abstract In this article it is discussed the importance of multimedia technologies in teaching foreign languages. Moreover it gives us brief information about the advantages of these technologies.Аннотация. В этой статье рассматривается значение мультимедийный технологий в преподавании иностранных языков. Также дается краткая информация о преимуществах данных технологий.