MАKTАBGАCHА YОSHDАGI BОLАLАRNI MILLIY QАDRIYАTLАR АSОSIDА TARBIYALASH TЕХNОLОGIYALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha yoshdagi bolalarni milliy qadriyatlar asosida tarbiyalash texnologiyasini takomillashtirish zamon talabiga javob beradigan muhim vazifalardan biridir. Bugungi kunda globalizatsiya jarayonlari, turli madaniyatlar va qadriyatlar o'rtasidagi o'zaro ta'sir, milliy identitetni saqlash va rivojlantirish masalalarini dolzarblashtirmoqda. Maktabgacha ta'lim muassasalari bolalarning shaxsiyatini shakllantirishda, ularning ma'naviy va axloqiy qadriyatlarini rivojlantirishda muhim rol o'ynaydi. Shuning uchun, milliy qadriyatlar asosida tarbiyalash texnologiyasini takomillashtirish zarur.