BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI VA AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada boshlang‘ich ta’lim sifatini oshirishda raqamli texnologiyalarning o‘rni, ahamiyati va zaruriyati masalalari to‘g‘risida fikr yuritilgan, mazkur masalalar bo‘yicha mualliflarning yondashuvlari taqdim etilgan.В статье рассматривается роль, значение и необходимость цифровых технологий в повышении качества начального образования, а также представлены подходы авторов к этим вопросам. The article discusses the role, importance and necessity of digital technologies in improving the quality of primary education, and presents the authors' approaches to these issues.