BUXORO AMIRLIGINING ROSSIYA IMPERIYASI BILAN DIPLOMATIK ALOQALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Buxoro amirligining ichki va tashqi siyosati hamda uning Rossiya imperyasi bilan diplomatik aloqalar, elchilik munosabatlari haqida batafsil aytib o`tilgan.Bundan tashqari diplomatik munosabatlarni tadqiq etishga xizmat qiluvchi manbalar, tashrif buyurgan elchining shaxsi va maqsadi va Toshkent, Sankt-Peterburgdagi qabul jarayonlari aks ettirilgan.