TEXNIKAVIY CHIZMACHILIKNI XOZIRGI ZAMON TARAQQIYOTIDAGI AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Texnik rasm zamonaviy rivojlanishning turli sohalarini, shu jumladan muhandislik, arxitektura va dizaynni qo'llab-quvvatlaydigan asosiy mahorat sifatida rivojlandi. Ushbu maqola texnik rasmning ahamiyatini o'rganadi, uning tarixiy ildizlari, dolzarbligi va uni qo'llashni osonlashtiradigan metodologiyalarni ta'kidlaydi. Adabiyotlarni o'rganish va zamonaviy texnikani tahlil qilish orqali ushbu ish texnik chizmaning texnologik yutuqlarga qo'shgan hissasi haqida tushuncha beradi va kelajakda ta'lim va amaliy mashg'ulotlarni takomillashtirishni taklif qiladi.