(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada bolalarni maktabgacha ta’lim muassasalrida olib borilayotgan psixodiagnostik metodikalar va ulardan foydalanish orqali bolalardagi psixologik bilish jarayonlarini, psixologik holatlari va xususiyatlarini aniqlab olish to’xtalib o’tamiz.