(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola buyuk adib Yusuf Xos Hojibning “Qutadg’u bilig’’ asari haqida yozilgan. Bunda adib hayoti haqida ham fikrlar keltirilgan. Muallifning odob-axloq haqidagi qarashlari bayon qilinadi. Boshqa kasblar egalari haqida ham o’z qarashlarini aytib o’tgan. Asar to’laligicha tarbiya ruhida yozilgan.