(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada sonli ketma-ketlik va unga olib keluvchi masalalar, sonli ketma-ketlikning berilish usullari va turlari hamda uning limitini hisoblash bo’yicha kerakli ma’lumotlar keltirilgan.