(untitled) (Modern education and development, 2024)
This article explores the foundational theories and methodologies of teaching, emphasizing their impact on educational practices. By analyzing various pedagogical frameworks, it identifies effective strategies for enhancing student learning outcomes. Эта статья исследует основополагающие теории и методологии обучения, подчеркивая их влияние на образовательные практики. Анализируя различные педагогические рамки, она выявляет эффективные стратегии для повышения учебных результатов студентов. Ushbu maqola ta’limning asosiy nazariyalari va metodologiyalarini o’rganadi, ularning ta’lim amaliyotiga ta’sirini ta’kidlaydi. Turli pedagogik ramkalarni tahlil qilib, talabalar o’qish natijalarini yaxshilash uchun samarali strategiyalarni aniqlaydi.