(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada hozirda chet tillarini oʻrganish muhimligi, qanday qilib chet tillarini yaxshi oʻrganish mumkinligi,samarali usullari va texnologiyalardan foydalanish haqida soʻz boradi