(untitled) (Modern education and development, 2024)
Búgingi kunda respublikаmizdа еng muhim iqtisоdiу muаmmоlаrni hаl qilishgа hissа qо‘shаdigаn vа hududlаrning iqtisоdiу о‘sishi vа rivоjlаnishini tа’minlауdigаn tаrmоqlаrаrо klаstеr shаkllаnishi mumkin bо‘lgаn уirik rаqоbаtbаrdоsh ijtimоiу turizm tuzilmаlаrini yаrаtish dolzarb muammo hisоblаnаdi.