(untitled) (Modern education and development, 2024)
Yurtimizda olib borilayotgan islohotlar natijasida iqtisodiyotimiz turli sohalarini rivojlantirish borasida barqaror o’sish sur’atlariga erishayotganimiz ta’kidlab o’tishimiz lozim.