(untitled) (Modern education and development, 2024)
Maqolada o’zlik tasavvurining psixologik ahamiyati va uning inson psixikasiga ta’siri tahlil qilinadi. O’zlik tasavvuri shaxsning o’zini anglash, ijtimoiy va psixologik salomatlikni shakllantirishdagi asosiy omil hisoblanadi. Maqola shaxsiyatning rivojlanishidagi o’zlik tasavvurining o’rnini o’rganadi. Статья анализирует психологическое значение самооценки и ее влияние на психику человека. Самосознание играет ключевую роль в формировании личности, социальном взаимодействии и психологическом благополучии. Статья рассматривает важность самооценки в процессе развития личности. The article analyzes the psychological significance of self-concept and its impact on human psychology. Self-concept plays a key role in shaping personality, social interactions, and psychological well-being. The article examines the importance of self-concept in the process of personality development.