(untitled) (Modern education and development, 2024)
Дарҳақиқат Ўзбекистон халқларининг қадимий ва ноёб бойликларини намоён эттирувчи кўп асрлик маданий мерос асосан Марказий Осиё минтақасини музейлари фондларида жамланган.