(untitled) (Modern education and development, 2024)
Zamonaviy uy-joy qurilishida g‘isht devorlarining qo‘llanilishi an’anaviy qurilish usullarining davomiyligi va innovatsion yondashuvlar bilan uyg‘unlashuvi sifatida ahamiyatli hisoblanadi. G‘isht devorlari mustahkamlik, issiqlik izolatsiyasi va estetika bo‘yicha yuqori ko‘rsatkichlarga ega. Shu bilan birga, ekologik tozaligi va energiya samaradorligi sababli zamonaviy qurilish materiallari bilan raqobatlashishga qodir. Zamonaviy texnologiyalar g‘isht ishlab chiqarish jarayonini samarali va iqtisodiy jihatdan tejamkor qilish imkonini beradi, bu esa uning istiqbolda uy-joy qurilishida keng qo‘llanilishini ta’minlaydi.