(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o‘rganishda innovatsion va ijodiy metodlar o‘rganilib, ularning motivatsiyani oshirish, darslarga qiziqish uyg‘otish va umumiy til bilimlarini yaxshilashdagi samaradorligi ta’kidlangan. Mazkur usullar orasida hikoya qilish, rolli o‘yinlar, musiqa va qo‘shiqlar, vizual o‘qitish, til almashinuvi, pishirish darslari, video o‘yinlar, podkastlar, ijtimoiy media va til muhitiga sho‘ng‘ish tajribalari mavjud. Ushbu metodlarni qo‘llash orqali til o‘rganuvchilar o‘quv jarayonidan zavq olib, o‘z maqsadlariga erishishlari mumkin.