(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ma’lumki, ishsizlik asosiy iqtisodiy terminlardan biri bo’lib, u asosiy iqtisodiy muammolardan biri bo’lib ham hisoblanadi. Ushbu maqolada ishsizlik va uning aholi turmush darajasiga ta’siri, ishsizlik darajasini ma’lum davrlar miqyosida tasnifi va tahlili, uning sabab va oqibatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.