(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalar rivojlanishi bilan yuzaga kelayotgan axborot xavfsizligi tahdidlari ko‘rib chiqiladi. Tahdidlarning asosiy turlari, ularning yuzaga kelish sabablari va oldini olish bo‘yicha chora-tadbirlar muhokama qilinadi. Axborot xavfsizligi nafaqat texnologik, balki ijtimoiy muammo ekanligi tahlil qilinib, samarali himoya strategiyalari taklif qilinadi.