(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tarbiyalanuvchilarga markazlardagi rivojlantiruvchi faoliyatlar, qurish yasash va konstruksiyalash markazidagi faoliyatlarni tashkil qilish haqida tarbiyachilarga yordam sifatida ko‘rsatib berilgan.