(untitled) (Modern education and development, 2024)
Eshitishida nuqsoni bor bolalarga ta’lim-tarbiya berish, eshitish idrokini rivojlantirish darajasini takomillashtirish, tug‘ma eshitish nuqsonlarining kelib chiqish sabablarini aniqlash, eshitishdagi ortirilgan nuqsonlarni aniqlash, eshitish organlariga tasir ko‘rsatuvchi omillar, tug‘ma kar bolalar, orttirilgan nuqsonlarni haqida so‘z borgan.