(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ta`limsiz to’la aqliy rivojlanish bo’lishi mumkin emas. Ta`lim rivojlanishga turtki bo’ladi, rivojlanishni o‘z ortidan ergashtirib boradi. Zarur sharoit tug‘ilganda ta`lim mantiqiy fikrlash malakasini tarkib toptiradi va tegishli aqliy rivojlanish uchun zamin bo’ladi.Ushbu maqolada talim - tarbiya jarayonida psixologiya fanini o’rni va muhim axamiyati to’g’risida bayon qilindi.