(untitled) (Modern education and development, 2024)
Probiyotik dorilar bugungi kunda juda yaxshi o’rganilgan va keng tarqalgan, natijalarning nomuvofiqligi probiyotiklarning tarkibi va sifati bilan to’liq izohlanadi. Probiyotiklar bozorida doimiy yangilanish dori sifatini baholashni, shuningdek, oddiy va arzon o’rinbosarlarni topishni talab qiladi. Probiyotiklarning organizmning mahsuldorligi, xavfsizligi, qarshiligi, qonning gematologik va biokimyoviy ko’rsatkichlari, mushaklarning kimyoviy tarkibi va boshqa ko’rsatkichlarga ijobiy ta’siri haqida ko’plab ma’lumotlar mavjud. Shu bilan birga, Vitastart va probiotik ta’siri ostida ozuqalarning hazmlanish koeffitsientlari hozirgacha deyarli o’rganilmagan. Пробиотические препараты сегодня очень хорошо изучены и широко доступны, противоречивость результатов полностью объясняется составом и качеством пробиотиков. Постоянное обновление рынка пробиотиков требует оценки качества препарата, а также поиска простых и недорогих заменителей. Имеется много информации о положительном влиянии пробиотиков на продуктивность организма, безопасность, резистентность, гематологические и биохимические показатели крови, химию мышц и другие показатели. В то же время коэффициенты переваримости пищевых веществ под действием Витастарта и пробиотиков до сих пор не изучены. Probiotic drugs are very well studied and widely available today, the inconsistency of results is fully explained by the composition and quality of probiotics. Constant updating in the market of probiotics requires evaluating the quality of the drug, as well as finding simple and inexpensive substitutes. There is a lot of information about the positive effects of probiotics on the body’s productivity, safety, resistance, hematological and biochemical indicators of blood, muscle chemistry and other indicators. At the same time, the digestibility coefficients of nutrients under the influence of Vitastart and probiotics have not been studied so far.