(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada korreksion pedagogikaning fan sifatida shakllanishi, korreksion pedagogikaning rivojlanib borishi, korreksion pedagogikaning vazifalari, uning mohiyati, korreksion tushuncha, psixik xususiyatlar, korreksion pedagogika fanining maqsadi, korreksion pedagogikaning asosiy sohalari, korreksion o‘qitish, kompensatsiya haqida so‘z borgan.