(untitled) (Modern education and development, 2024)
Tezisda sun’iy intellekt texnologiyalari buxgalteriya hisobida qanday yangi imkoniyatlarni ochishi, ma’lumotlarni qay darajada avtomatlashtirishi, tahlil qilishi va rejalashtirishi, vaqt va resurslarni tejashga yordam berishi haqida so‘z boradi. Shu bilan birga, bu texnologiyalar xavfsizlik va maxfiylik masalalarini ham oshirib boradi, bu esa kelajakda buxgalteriya hisobi jarayonlarini butunlay o‘zgartirishi kutilishi haqida fikrlar bildirilgan.