(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada korxonalar operatsion faoliyati tahlilini tashkil etish xalqaro amaliyotda qoʻllaniladigan CALS texnologiyalarining mohiyati ochib berilgan. Ushbu texnologiyani qoʻllashning amaliy jihatlari va xususiyatlari yoritilgan.