(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes va uning subyektlari haqida hamda strategik menejment haqida ma‘lumotlar berilgan.Undan tashqari kichik biznes subyektlarida strategik menejmentni faoliyatini tashkil etish va uni iqtisodiy o‘sishda uni hissasini qo‘shish va rivojlantirish.Strategik menejment to‘g‘risida ma‘lumotlar kamligini va ular ustida ko‘proq ishlash kerakligi takidlab o‘tilgan. This article provides information about small business and its entities, as well as information about strategic management. In addition, the organization of strategic management activities in small business entities and its contribution to economic growth and development. В данной статье представлены сведения о малом бизнесе и его субъектах, а также сведения о стратегическом управлении. Кроме того, организация деятельности по управлению в сфере малого предпринимательства и ее вклад в экономический рост и развитие.