(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Ko‘krak bezi saratoni haqida eng qadimiy va asosiy ma’lumotlarni tarixiy manbalar orqali o‘rganish berilgan. Quyida ushbu kasallikning ich-ichidan eng eski ma’lumotlari taqdim etilgan.