(untitled) (Modern education and development, 2024)
ushbu maqola orqali jadidchikik namoyondalari hayoti, xalqni ilm va marifat yo’liga yetaklash yo’lidagi say harakatlari , shuningdek Abdurauf Fitrat xalqning ozodligi va erki uchun qilgan jasoratlari, milliy ongni uyg’otishga qaratilgan asarlari haqida so’z boradi.