(untitled) (Modern education and development, 2024)
Maqolada oliy ta’limda veb-dasturlash sohasida bakalavrlar tayyorlash tajribasi umumlashtirilgan. Veb-sayt yaratishning asosiy bosqichlari va sayt yaratish bo‘yicha mutaxassislarning funksiyalari aniqlandi, shu asosda veb-dizayn yoki veb-dasturlash sohasida ma’lum kompetensiyani shakllantirishga yo‘naltirilgan o‘quv modullari aniqlandi, o‘ziga xos xususiyatlari va pedagogik shart-sharoitlari shakllantirildi.