(untitled) (Modern education and development, 2024)
Buxoro xonligida Ashtarxoniylar sulolasi davrida olib borilgan memorchilik ishlari rivoji, me’morchilik an’analari, memorchilikda qanday uslublardan foydalanganlilklarini hozirgacha dunyo aholisi va olimlarni lol qoldirmoqda.Maqolada shu haqida malumot beramiz.