(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada tarjima jarayonida yuz beradigan muayyan unsurlar o’rnini almashtirish haqida umumiy ma’lumot berilgan. Jumladan, so’zlar, so’z birikmalari, mustaqil gaplarni va qo’shma gap qismlari haqida ham aytib o’tilgan. This article provides general information about the replacement of certain elements that occur in the translation process. In particular, words, phrases, independent sentences and parts of compound sentences were also mentioned.