(untitled) (Modern education and development, 2024)
Tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida biokimyo fanini oʻqitishda virtual laboratoriya ishlaridan foydalanishda taʼlim sifatini oshirishda “Localhost” va “Crocodele ICT” dasturining didaktik imkoniyatlari haqida maʼlumotlar keltirilgan. Приведены сведения о дидактических возможностях программы «Localhost» и «Crocodile ICT» в повышении качества образования при использовании виртуальных лабораторных работ при преподавании биохимии в высших медицинских учебных заведениях. Information on the didactic possibilities of the Localhost program and the Crocodile ICT program in improving the quality of education in the use of virtual laboratory work in the teaching of biochemistry in medical institutions of higher education is presented.